Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sorin Gabriel Strutinsky încearcă să anuleze decizia judecătorului Leonard Iustin Bourceanu (rechizitoriu + referat propunere arestare)

ro

21 Apr, 2015 13:47 1930 Marime text
Sorin Gabriel Strutinsky cere să fie pus în libertate. El a formulat contestaţia împotriva deciziei judecătorului Leonard Iustin Bourceanu, din Tribunalul Constanţa, care i-a respins cererea de înlocuire a arestului preventiv cu măsura controlului judiciar, controlul judiciar pe cauţiune. Contestaţia a fost trimisă spre soluţionare Curţii de Apel Constanţa.   

Strutinsky a fost trimis în judecată pentru patru infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată, instigare la săvârşirea a două infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, şi instigare la săvârşirea a două infracţiuni de spălare a banilor, în formă continuată.

Rechizitoriu
Trimitere în judecată Gabriel-Sorin Strutinsky, „trezorierul“ tandemului Mazăre – Constantinescu (document) 


Strutinsky este cercetat într-o altă cauză pentru trei infracţiuni de complicitate la luare de mită. În dosar, primarul suspendat al municipiului Constanţa, Radu Ştefan Mazăre, este cercetat în stare de arest pentru luare de mită (trei infracţiuni), abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, şi conflict de interese (două infracţiuni).

Referatul DNA privind propunerea de arestare a lui Radu Ştefan Mazăre şi a omului de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky (document)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii