Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sora lui Michael Jackson, Janet Jackson, împlineşte astăzi 48 de ani

ro

16 May, 2014 14:31 5155 Marime text

Artista Janet Jackson, sora regretatului Michael Jackson, a împlinit astăzi 48 de ani.
Janet s-a născut în oraşul Gary, din Statele Unite ale Americii, şi este cea mai mică dintre cei nouă copii ai familiei Jackson.
Datorită albumelor lansate şi a abilităţilor vocale a reuşit să se facă cunoscută la nivel mondial, ajungând să vândă peste 100 de milioane de albume în întreaga lume. Janet nu este doar cântăreaţă, ci şi actriţă, compozitoare, producătoare şi dansatoare.
În 1994, a câştigat Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original, „Poetic Justice”. Janet Jackson deţine o listă impresionantă de realizări şi este singura cântăreaţă cu nominalizări la categoriile Dance, Pop, Rap, Rock şi R&B la premiile Grammy. Billboard a numit-o unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi din istoria muzicii contemporane. A câştigat de-a lungul carierei numeroase premii MTV, Billboard Music Awards şi cinci premii Grammy.
În prezent, artista face parte dintr-un select club al miliardarilor, alături de nume importante din industria de divertisment precum Oprah Winfrey, Steven Spielberg sau scriitoarea J. K. Rowling.

Sursa foto: Pinterest
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii