Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Şoferul unui microbuz, bătut cu pumnii şi picioarele de doi indivizi

ro

16 Jun, 2015 17:31 2514 Marime text
Au fost date publicităţii, la observator.tv, imagini de o violenţă rară, filmate într-un microbuz de călători. Şoferul unui astfel de autovehicul a fost trântit la pământ şi bătut cu pumnii şi picioarele fără milă de doi indivizi. Victima încearcă să se apere. Îşi pune mâinile la faţă. Degeaba. Un alt bărbat vine şi începe şi el să lovească cu bestialitate. La un moment dat, se vede cum primul dintre bătăuşi vorbeşte la telefon dar asta nu-l opreşte.
Imaginile redau un incident petrecut în 2013. De atunci, episoadele de acest gen s-ar fi repetat şi cu alţi şoferi ai aceleiaşi firme de transport din Constanţa. Anul trecut, un alt şofer ar fi fost bătut în aeroportul Otopeni, după ce a făcut poze la microbuzele firmei concurente, parcate ilegal. Poliţia a început o anchetă în cazul agresiunii de azi-noapte.
Dan Vădineanu, patronul firmei concurente, neagă acuzaţiile. Ba chiar spune că poate demonstra că are dreptate. 

UPDATE ora 20.10


Cristian Bărhălescu controlează agenţia de turism Icar Tours. Fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului şi partener de afaceri al cunoscutului Sorin Strutinsky, el a preluat controlul total asupra firmei Coltrane Consulting SRL în luna noiembrie a anului trecut.

După ce firma Icar Tours din Iaşi a intrat în faliment, compania surată din Constanţa a operat, de asemenea, o serie de modificări.  

Vă recomandăm şi DECIZIE FINALĂ ÎN DOSARUL PRESUPUSEI TENTATIVE DE ASASINARE A ŞEFULUI DE LA KIRVAD TOUR​

UPDATE, 19.10:

Am încercat să aflăm un punct de vedere şi de la Dan Vădineanu, însă nu am reuşit, doarece angajaţii de la firma lui nu ne-au putut oferi un număr de contact al patronului. Vom reveni cu un punct de vedere al lui în momentul în care vom reuşi să luăm legătura cu el. 
 

UPDATE, 15.45:

Practic, este vorba despre un scandal între două firme de transport. Una este Direct Turism SRL, ce aparţine lui Cristian Bărhălescu, şi cealaltă firma este "Kirvad Tour" SRL, care îl are ca patron pe Dan Vădineanu. Şi unii şi alţii fac curse regulate între Constanţa şi Aeroportul Otopeni. 
Cristian Bărhălescu, patronul firmei de transport al cărei şofer a fost bătut, a povestit că primul incident ar fi avut loc în 4 decembrie 2013. Atunci ar fi fost bătut şoferul microbuzului ce apare în imagini. Cristian Bărhălescu spune însă nu ar fi fost şi ultimul. 

În cei doi ani, de când şi-a înfiinţat firma, el spune că agresările şoferilor angajaţilor lui au continuat. Până acum, "au existat patru atacuri serioase asupra şoferilor", după cum spune patronul firmei Direct Turism SRL. Cristian Bărhălescu a declarat, pentru ZIUA de Constanţa, că însuşi patronul firmei concurente, Dan Vădineanu, l-ar fi bătut pe unul dintre angajaţii lui într-un an.
Ultimul incident de acest gen s-ar fi petrecut azi-noapte. Cristian Bărhălescu spune că şoferul bătut a fost angajat, până acum o lună, la firma lui Vădineanu, dar el nu consideră că trecerea conducătorului auto de la o firmă la alta ar trebui să fie o „tragedie pentru unii". El recunoaşte că admiră modul în care Vădineanu şi-a administrat firma şi a crescut numărul maşinilor, însă nu-i înţelege modul în care înţelege el să se comporte cu concurenţa sau cu foştii angajaţi. Cristian Bărhălescu ne-a povestit că de când a înfiinţat această societate, a trecut printr-o serie de incidente neplăcute. De la „şoferi bătuţi de oamenii lui Dan Vădineanu, la bannere tăiate, de la ameninţările cu moartea pe care le-a îndurat asociatul său (care între timp a părăsit, de frică, firma!) la fel şi fel de şicane puse pe spatele unei aşa-zise concurenţe“. Bărhălescu spune că a făcut plângeri la Poliţie, însă în cei doi ani nu s-a rezolvat situaţia conflictuală. Şi, pentru că i-a ajuns cuţitul la os, el ne-a declarat că a făcut, din nou, plângere la Poliţie. 



 

CITEŞTE ŞI JUDECĂTORII - AFACERISTUL VĂDINEANU URMA SĂ FIE BĂTUT, NU UCIS.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii