Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal pe Stadionul Farul Constanţa Suporteri agresivi, pietre pe post de ghiulele, tribune devastate

ro

09 Apr, 2013 02:37 1500 Marime text
Aproximativ 70 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,TOMIS” Constanţa au asigurat ordinea publică şi siguranţa suporterilor ce au fost prezenţi la meciul de fotbal dintre F.C. VIITORUL Constanţa – F.C. OŢELUL Galaţi, din cadrul Ligii I, care s-a disputat aseară, pe stadionul “FARUL” din Constanţa.
Potrivit declaraţiei căpitanului Codrin Popoiu, purtătorul de cuvânt al instituţiei, galeria gălăţeană deplasată la Constanţa pentru a-şi susţine favoriţii a numărat aproximativ 80 de suporteri, 60 dintre aceştia manifestându-se zgomotos pe timpul şederii la Constanţa.
La pauză,  doi dintre suporteri au rupt scaune din sectorul 25 al stadionului ,,Farul”, aceştia fiind identificaţi şi sancţionaţi de către jandarmii aflaţi în dispozitiv.
G. GEORGIAN, de 20 de ani şi L. COSMIN ANDREI, de 19 ani, ambii din Galaţi au fost sancţionaţi conform legii 4/2008, art 20 lit. I cu amendă în valoare de 500 lei şi măsura complementară de interzicere a accesului la competiţii de fotbal pe o perioadă de un an.
După terminarea partidei, pe timpul deplasării galeriei gălăţene către ieşirea din municipiul Constanţa, în zona Tomis III, un suporter constănţean a aruncat cu o cărămidă asupra unuia dintre autocarele galeriei adverse, provocând avarierea minoră a caroseriei.
A. ONASIS , de 23 de ani, din Constanţa a fost interceptat de către jandarmii constănţeni, care au luat împotriva acestuia  măsurile legale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii