Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scandal în localitatea Dropia, județul Constanța! Femeie amenințată de fostul concubin! Suspectul și-a agresat și fostul cumnat cu sapa

ro

27 Mar, 2024 14:41 502 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstanțaPolițiștii Serviciului de Investigații Criminale Constanța, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 48 de ani, cercetat pentru tentativă la omor, violare de domiciliu, distrugere, amenințare și încălcarea ordinului de protecție.
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 26 martie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat, de 48 de ani.
 

„Astfel, din cercetările efectuate în dosar de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, a rezultat că, la data de 25 martie a.c., în jurul orei 19.30, acesta ar fi pătruns în locuința persoanei vătămate, o femeie din satul Dropia.
 
Ulterior, ar fi amenințat-o pe aceasta cu acte de violență și ar fi agresat fizic, cu o sapă, un bărbat aflat în locuința femeii, pe care l-ar fi lovit în mod repetat în zona capului și antebrațului.
 
De asemenea, ar fi distrus mai multe bunuri din imobil“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
În urma verificărilor efectuate a rezultat că, în luna noiembrie 2023, Judecătoria Constanța a emis, față de  bărbat, un ordin de protecție, pe o perioadă de șase luni.
 

„Prin ordinul de protecție respectiv bărbatului i s-a interzis să se apropie la o distanță mai mică de 100 de metri de persoana vătămată și de locuința acesteia.
 
Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, condus și încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.
 
Astăzi, va fi prezentat instanței de judecată, cu propunere legală“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Citește și: 

Scandal în holul Unităţii de Primiri Urgenţe din Spitalul Judeţean Constanţa! S-a lăsat cu o trimitere în judecată, după șase ani de anchetă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii