Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șapte copii, găsiți morți în orașul german Wallenfels

ro

13 Nov, 2015 18:42 1112 Marime text
BBC News a anunțat că autoritățile germane au anunțat că au descoperit corpurile a șapte copii într-o locuință din orașul german Wallenfels, aflat la granița cu Cehia. Se pare că o femeie a alertat autoritățile și nu se știe de cât timp copiii se aflau acolo sau de cât timp muriseră.
 
Polițiștii germani, citați de BBC, au precizat că investigațiile vor dura, având în vedere starea avansată de descompunere a corpurilor micuților. Presa germană din zonă scrie că pe proprietatea respectivă ar fi locuit un cuplu cu mai mulți copii, dar care s-ar fi despărțit de curând. Primarul orașului Wallenfels, Jens Korns, a declarat că locuitorii orașului sunt șocați de această descoperire.
 
Germania s-a mai confruntat cu astfel de cazuri de infanticid în ultimii ani. Anul trecut, o femeie a fost condamnată pentru că a ucis doi dintre copii săi și le-a ascuns corpurile într-un frigider, în timp ce corpurile a nouă nou-nășcuți au fost descoperite în ghivece de flori într-un oraș aflat la granița cu Polonia în 2005.




sursa foto: bbc.co.uk
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii