Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a aflat unde ținea Condrea lista șpăgilor!

ro

23 May, 2016 22:12 1968 Marime text
Scandalului Hexi Pharma și moartea lui Dan Condrea vor fi întoarse pe toate părțile zilele acestea. În această seară, la o emisiune de la Antena3, un om din interiorul companiei Hexi Pharma a declarat că în calculatorul lui Dan Condrea, un laptop Apple, se află un registru al șpăgilor cu nume și sume, o listă cu spitalele care luau dezinfectanți diluați de la Hexi Pharma, iar arhiva firmei ar fi într-un apartament secret.
 
Laptopul care ar conține informații foarte importante pentru procurori nu se știe unde se află în prezent. De asemenea, Dan Condrea avea două mașini Porsche Cayenne, înregistrate în Bulgaria, acolo unde are și o casă, după cum a declarat la Antena3 omul de la Hexi Pharma.
 
Omul și-a păstrat anonimatul, din motive lesne de intuit. El a povestit că Dan Condrea era un tip coleric ce se enerva foarte tare, chiar dacă aveai dreptate. De asemenea, el spune că patronul Hexi ar fi aflat de la avocatul său că astăzi va fi schimbată încadrarea juridică în cazul său.
 
Referitor la autorisumul implicat în accidentul în care a murit Condrea, angajatul respectiv a spus că ”mașina era a tatălui lui Condrea, decedat în 2012. Mașina nu avea ITP”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii