Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reuniune ACoR la biblioteca judeţeană Ioan N Roman Primarii din judeţul Constanţa îşi exprimă nemulţumirile

ro

22 Jan, 2015 12:32 1499 Marime text
Reprezentanţii Asociaţiei Comunelor din România, Filiala Judeţeană Constanţa, s-au reunit astăzi în prima şedinţă din acest an, la sediul Bibliotecii Judeţene Ioan N Roman din municipiul Constanţa.

Sunt prezenţi aproape toţi primarii comunelor din judeţul Constanţa, principala nemulţumire a acestora şi principala temă de discuţie se referă la nemulţumirea pe care aceştia o au, cu privire la alocările bugetare pe anul 2015.   Cum a împărţit Guvernul judeţul Constanţa între avuţi şi oropsiţi. Citeşte mai multe în articolul
 
Reprezentanţii Asociaţiei Comunelor din România, Filiala Dobrogea, s-au reunit astăzi în prima şedinţă din acest an, la sediul Bibliotecii Judeţene Ioan N Roman din municipiul Constanţa. Sunt prezenţi aproape toţi primarii comunelor din judeţul Constanţa, principala nemulţumire a acestora şi principala temă de discuţie se referă la nemulţumirea pe care aceştia o au, cu privire la alocările bugetare pe anul 2015.  

Cum a împărţit Guvernul judeţul Constanţa între avuţi şi oropsiţi. Citeşte mai multe în articolul Alocări bugetare cu cântec: Formula „inteligentă“, aplicată din 2015 - Primăria Saraiu, 4.000 de lei, Gârliciu, peste un milion (document)
 
Vom reveni cu amănunte
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii