Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanţii ACIA ies în stradă chiar de ziua lui Mazăre. Iată motivul

ro

03 Jul, 2014 11:07 2348 Marime text
Asociația Constanța Ia Atitudine (ACIA) informează că, pe 5 iulie, va organiza un miting inedit pentru a atrage atenția asupra problemelor orașului Constanța. Reprezentanții societății civile vor să protesteze față de „prețul uriaș al gigacaloriei în municipiul Constanța, față de distrugerea spațiilor verzi și de refuzul autorităților de a subvenționa cu 50% transportul în comun pentru elevi. De asemenea, se va trage un semnal de alarmă și în ceea ce privește subfinanțarea culturii și a obiectivelor culturale, dar și a lipsei pistelor de biciliști. Nu în ultimul rând, se va puncta starea jalnică în care se află sportul constănțean“, susţin reprezentanţii ACIA într-un comunicat de presă.

Caravana este organizată în data de 5 iulie, chiar de ziua de naștere a lui Radu Mazăre. ”Orașul nostru a fost distrus după 14 ani de administrație Mazăre. Primarul de Mamaia, bucureștean de origine, a făcut din Constanța o junglă de beton în care vocea oamenilor obișnuiți nu mai este auzită. A venit și vremea noastră. Vrem să îi arătăm primarului că dorim să trăim într-un oraș normal, în care cultura să fie prețuită la adevărata valoare, în care să existe piste de biciclete, în care elevilor să li respecte dreptul de a avea reducere la tranportul în comun, așa cum cere legea. Și mai vrem ceva: vrem o gigacalorie mai ieftină. Se poate. Dacă Mazăre și acoliții săi penali, cum ar fi directorul Ilie Rachieru, nu știu cum să o facă, să își dea demisia și să lase pe alții care știu”, a declarat Andrei  Popescu, președintele ACIA, în declaraţia de presă.

Caravana constănțenilor va începe la ora 12.00, din dreptul Primăriei Constanța. De acolo se va deplasa pe următorul traseu: strada Traian, bulevardul Mamaia, strada Mircea cel Bătrân, bulevardul Tomis, bulevardul Lăpușneanu. Punctul final va fi parcul Tăbăcărie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii