Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prognoza meteo pentru astăzi. Se răceşte vremea

ro

06 Sep, 2011 11:20 1169 Marime text

Astăzi prognoza anunţă vreme instabilă şi în răcire uşoară, în cea mai mare parte a ţării. În vestul, în centrul şi în nordul teritoriului norii aduc cu ei ploi însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În rest, cerul variabil în timpul zilei, se înnorează spre seară, când apar şi ploile, pe arii restrânse, însă.

Astăzi prognoza anunţă vreme instabilă şi în răcire uşoară, în cea mai mare parte a ţării. În vestul, în centrul şi în nordul teritoriului norii aduc cu ei ploi însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În rest, cerul variabil în timpul zilei, se înnorează spre seară, când apar şi ploile, pe arii restrânse, însă. Izolat, la munte, cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi sunt condiţii de grindină. Temperaturile maxime sunt cuprinse între 21 şi 31 de grade, dar meteorologii anunţă şi valori uşor mai ridicate în Lunca Dunării.

Bucureştenii nu simt venirea toamnei deocamdată: va fi tot vreme caldă şi însorită. Către seară însă, apar norii şi deasupra capitalei, şi sunt posibile averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, iar la amiază temperatura urcă până la 31 de grade.

sursa: http://www.realitatea.net/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii