Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesorii din Constanţa pot face parte din corpul naţional de experţi

ro

29 Jul, 2016 12:21 1178 Marime text
Ministerul Educaţiei a scos la concurs un număr de 200 de posturi pentru dascălii care doresc să facă parte din corpul naţional de experţi.
 
Profesorii trebuie să îndeplinească o serie de condiţii pentru a se putea înscrie la concurs: 60 de credite transferabile în cadrul unor programe acreditate de formare în domeniul managementului educaţional; titular în învăţământul preuniversitar/într-o unitate de învăţământ şi cel puţin gradul didactic II sau titlul științific de doctor; calificativ “foarte bine” în ultimii 4 ani şi nu a fost sancţionat disciplinar în anul şcolar curent;  nu a fost lipsit de dreptul de a ocupa o funcţie de conducere sau de îndrumare şi control în învăţământ prin hotărâre judecătorească definitivă de condamnare penală.
 
Programul de primire  al portofoliilor se desfăşoară între 8 şi 10 august în intervalul orar 14.00-16.00, respectiv 10.00-12.00. 
Documente ce pot constitui un sprijin pentru candidaţi sunt:  Cerere-înscriere, Declaratie anexa 3 şi Declaratie art 2 d_e.
Pentru înscrieri online, candidaţii pot accesa http://cneme.edu.ro/.

Listele cu candidaţii declaraţi admişi în urma introducerii informaţiilor în formularul de selecţie online vor fi afişate la avizierul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa sau pe site-ul http://cneme.edu.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii