Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:35 25 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISJ Constanţa a publicat rezultatele 18 profesori constănţeni vor face parte din Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional, seria a 14-a

ro

29 May, 2019 00:00 2210 Marime text
Inspectoratul Şcolar al Judeţului Constanţa a publicat rezultatele concursului de selecţie a cadrelor didactice pentru constituirea Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional, sesiunea 2019, seria 1 (seria a 14-a). Acestea au fost aprobate în şedinţa Consiliului de Administraţie din data de 17 mai.
 
Ulterior şedinţei Consiliului de Administraţie a ISJ Constanţa, pe data de 17 mai au fost afişate rezultatele evaluării, în ordinea descrescătoare a punctajelor. Candidaţii nemulţumiţi au putut depune contestaţii la inspectoratul şcolar, respectiv la Ministerul Educaţiei Naţionale, între 20 şi 24 mai. Contestaţiile depuse au fost soluţionate între 20 şi 28 mai. Rezultatele contestaţiilor vor fi transmise de Ministerul Educaţiei Naţionale la inspectoratul şcolar astăzi, 29 mai.
 
Între 30 şi 31 mai se vor afişa rezultatele finale ale evaluării portofoliilor depuse la concursul de selecţie a cadrelor didactice în vederea constituirii Corpului Naţional de Experţi în Management Educaţional - sesiunea 2019, Seria 1 (Seria a 14-a). Ulterior, inspectoratele şcolare vor întocmi listele cuprinzând candidaţii promovaţi, care vor fi transmise către MEN. Ordinul de ministru privind înscrierea cadrelor didactice declarate promovate în Registrul Naţional de Experţi în Management Educaţional va fi emis până pe 10 iunie.
 
Potrivit rezultatelor publicate, profesorii constănţeni care au fost promovaţi în urma desfăşurării concursului sunt: Ghilescu Magdalena, de la Colegiul Naţional de Artă „Regina Maria“, Nica Lup Aurelia Luminiţa, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Horia, Onciul Elena Ştefania, de la CJRAE Constanţa, Carnu Maria Magdalena, de la Grădiniţa P.P. nr. 33 Constanţa, Filip Roxana, de la Liceul Tehnologic „Lazar Edeleanu“, Medgir Melec, de la Şcoala Gimnazială nr.3 / Grădiniţa P.P. nr. 3 Mangalia, Munteanu Niculina, de la Şcoala Gimnazială „Viceamiral Ioan Murgescu“, Hiriczko David Gabriel, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Chirnogeni, Irma Rodica Carmen, de la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu“, Mihai Alina, de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 6 Constanţa, Floroiu Rodica Elisabeta, de la Şcoala Gimnazială nr. 5 „Nicolae Iorga“, Laszlo Nicoleta, de la Şcoala Gimnazială nr. 3 / Grădiniţa P.P. nr. 3 Mangalia, Ioniţă Cristina, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Horia,
Duţu Mariana - Grădiniţa cu Program Normal Ostrov, Sita Ana Mihaela, de la Liceul Tehnologic Independenţa, Marin Cristian, de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Seimeni / Şcoala Gimnazială nr. 1 Rasova, Lojniţă Mirabela, de la Liceul Teoretic Băneasa, Valeanu Adelaida Ingrid, de la Liceul Teoretic „Emil Racoviţă“ din Techirghiol.
 

Despre Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional

 
Corpul Naţional de Experţi în Management Educaţional este pepiniera pentru viitorii conducători ai unităţilor de învăţământ din preuniversitar. Calitatea de membru se dobândeşte prin înscrierea în Registrul Naţional al Experţilor în Management Educaţional, în urma promovării concursului de selecţie organizat de Ministerul Educaţiei. Registrul naţional al experţilor în management educaţional se publică pe site-ul Ministerului Educaţiei şi este practic baza de date cu potenţiali conducători pentru instituţiile de învăţământ preuniversitar. Selecţia candidaţilor se realizează de către inspectoratele şcolare, în baza unui calendar stabilit de Ministerul Educaţiei.
 
Citeşte şi:
 
Cine sunt profesorii constănţeni care vor să facă parte din Corpul Naţional de Experţi, seria a 14-a

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii