Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:48 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăvara a ajuns și la Spitalul Județean Constanța Echipa Arimex Comexim 2000 a împărțit flori și mărțișoare (galerie foto)

ro

01 Mar, 2014 17:05 2270 Marime text
1 martie, arimex comexim 2000, spital judetean constanta, pacienti, petre predaDupă surprizele oferite de Crăciun și Revelion pacienților de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța și celor de la Spitalul Municipal de Boli Infecțioase, echipa societății Arimex Comexim 2000 SRL a împărțit flori și mărțișoare.

Doamnele și domnișoarele internate în cele două unități sanitare au primit azi, de 1 martie, flori și mărțișoare de la angajații societății Arimex Comexim 2000 SRL.

„Dacă nu putem înmulți pâinile și peștele, stă în puterea noastră să înmulțim și binele, și bucuria. Să luăm locul celor care nu au reuşit să ajungă cu un mărțișor sau cu o floare la spital: soţi, copii, nepoţi. Dar am decis să aducem alinare și acelor femei singure, la care nu vine nimeni, în speranța de a le alunga tristetea și a le readuce zâmbetul pe buze. O mică bucurie, un sfat bun, mângaietor, să le amintim de cei dragi și să le urăm o primăvară frumoasă şi zile mai bune. Tuturor pacienților le dorim însănătoșire grabnică, multă sănătate, pace sufletească și spor în toate cele bune. În rugăm pe Domnul nostru Iisus Hristos și pe Maica Sfântă să-i binecuvanteze, să le dea putere să spere, să ierte și să iubeasă”, a declarat Petre Preda, administratorul societății Arimex Comexim 2000.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii