Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul UNPR de Baia Mare este supărat după descinderile DNA

ro

01 Oct, 2015 17:01 1401 Marime text
Procurorii DNA au descins, astăzi, la Primăria Baia Mare şi la clubul de handbal feminin din oraş, finanţat de municipalitate. Anchetatorii au ridicat documente contabile legate de finanţarea echipei. Primarul Cătălin Cherecheş (UNPR) afirmă că renunţă la finanţarea echipei şi dă vina pe Guvern pentru lipsa unui cadru legal pentru finanţarea sportului. "Primăria era parte la Clubul de Hanbal și în urmă cu o lună am hotărât să nu mai fim parte a niciunui club sportiv", a declarat Cherecheş.
Potrivit edilului, totul a s-a făcut legal în relaţia dintre primărie şi club. Conform acestuia, procurorii vizează doar activitatea echipei de handbal fete şi au cerut toate actele pe care le-a depus clubul de handbal la primărie.
Ulterior, primarul Cherecheş, care este şi vicepreşedinte UNPR la nivel naţional, s-a lansat în critici dure la adresa Guvernului. "Ajungem într-o situaţie critică. Pe politicile guvernamentale se ajunge să fim un popor de oameni bolnavi şi proşti. Se doreşte să se facă doar oină. Sportul, cultura ne reprezintă. Dacă vrem să demolăm poporul ăsta, o să-l demolăm", a declarat edilul.
Întrebat de ce nu a luat poziţie faţă de această situaţie, având în vedere că este vicepreşedinte al unui partid de guvernământ, Cherecheş a mai afirmat: "De fiecare dată mi se spune că azi nu se poate. Vreau şi eu să ştiu cui trebuie Parlamentul României să ceară aprobarea ca să facă o modificare legislativă". 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii