Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Mangaliei a dat startul şi a participat la un triathlon în Olimp

ro

31 Aug, 2013 14:42 2661 Marime text
Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu a dat startul, astăzi, la cea de-a doua ediție a competiției de thriatlon, care s-a desfășurat sub deviza No Stress Triathlon & Party, pe plaja din stațiunea Olimp. Edilul orașului, un mare pasionat de sport, a participat cu succes la proba de ștafetă, reprezentată de competițiile de ciclism și alergare.

Deși proba de ciclism parcursă de edil pe o distanță de 20 de Km, dar și cea de alergare pe o distanță de 5 Km au fost dificile, primarul Cristian Radu a vorbit despre acest eveniment ca fiind o competiție frumoasă, cu un traseu deosebit. „Mă bucur că am avut ocazia să particip la o astfel de competiție, unde am văzut și foarte mulți copii, ceea ce îseamnă că sportul poate să reprezinte un mod de viață sănătos, pe care cei mai mici dintre noi să îl abordeze din plăcere. Ne ândim ca această manifestare sportivă să devină o tradiție și să încurajăm copiii, dar și localnicii să facă mult sport", a precizat Cristian Radu. La triathlonul de la Olimp au participat 500 de persoane, atât din categoria amatorilor, cât și a profesioniștilor.

Cele trei probe de ciclism off road, înot și alergare pe nisip s-au desfășurat atât pe plaja din Olimp, cât și în zona lacurilor dinspre 23 August și faleza Olimp - Costinești. Probele au fost efectuate, consecutiv, de un singur sportiv sau de o ștafetă. La triathlon au participat sportivi amatori angajați în sistemul privat, în special - domeniul bancar și companii multinaționale, dar și sportivi profesioniști precum: campionul național de triathlon 2012, Sorin Boriceanu, campionul balcanic, Alexandru Diaconu, și alți participanți de renume ale concursurilor de profil din Franța, Germania, Canada, Polonia, Rusia, Bulgaria.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii