Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presupusul autor al crimei de la Delfinariu se dădea director de bancă! (galerie foto)

ro

29 May, 2016 14:20 11203 Marime text
Nicolae Filimon, în vârstă de 35 de ani, a fost adus de la Sibiu la Parchetul din Constanţa pentru a fi audiat de procurori. Pe pagina sa de Facebook, bărbatul scrie că este Creative director la o bancă din Constanţa, deşi poliţiştii au informaţii că el ar fi zugrav. 

Din imaginile postate de el, se vede că îi place să meargă în cazinouri. El și-a creat două pagini de facebook, din care una este făcută special pentru pasiunea sa pentru jocurile de noroc. 

Nicolae Filimon are un tatuaj la mână, care se poate observa la mâna stângă. El mai are şi tatuaje şi alte semne particulare.

Dacă va fi dovedit că el este cel care a băgat cuţitul de 11 ori în Adriana Farcaş, femeia de numai 33 de ani, el va risca ani grei de pușcărie. Oricum, el a iscat reacții virulente în mediul virtual. Oamenii sunt indignați și oripilați de ce a putut face acest individ. Rămâne de văzut ce va stabili instanța. 

Deocamdată, surse din rândul anchetatorilor au confirmat că acesta este bărbatul reținut pentru crima de la Delfinariu, în urma căreia au rămas orfane două fetițe minore. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii