Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:45 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Presa din România în doliu. Un cunoscut jurnalist s-a stins din viață la numai 43 de ani

ro

21 Jan, 2018 15:26 2189 Marime text
Cunoscutul jurnalist, Nic Sârbu, de la Academia Cațavencu s-a stins din viață la vârsta de 43 de ani. Vestea a fost dată de soția acestuia, Simona Tache, jurnalistă și blogger. 

”Nic nu mai este. Ultimul lui an a însemnat o uriașă suferință, pe care a trăit-o așa cum și-a trăit toți cei 43 de ani. A fost bun, demn, răbdător și îndrăgostit de viață, până la ultima respirație. Trupul care i-a aparținut va fi incinerat marți, 23 ianuarie, la Crematoriul Vitan Bârzești. Dacă doriți să vă luați rămas bun, o veți putea face la o oră pe care o voi anunța mâine, printr-o editare a acestei postări. Va fi, probabil, undeva în jurul prânzului. Adresa Crematoriului: Intrarea Serelor nr 1, sector 4, în spatele Institutului de Medicină Legală” - se arată în mesajul postat pe Facebook de Simona Tache.


În câteva ore de la postarea tristului anunț pe Facebook, sute de mesaje de condoleanțe au fost publicate de prietenii viruali ai jurnalistei. 

”Dumnezeu să-l odihnească, Simona! Este o veste atît de tristă ...și care nici măcar nu sunt cuvinte care să poată descrie toată tristețea trecerii unui om tînăr în lumea cealaltă...!!!
 
Ireal si infiorator de trist, condoleante din adancul inimii. Nu-mi pot imagina prin ce treci si ce simti, sper doar ca poti prinde gandul bun de putere si imbratisarea trimisa din inmarmurire si tacere...
 
Sincere condoleante! Drum bun, Nic si multa putere celor dragi tie, sa reuseasca incet, incet sa se adapteze golului lasat in urma
 
Condoleante. V-am citit si mi-ati facut zilele mai frumoase cu umorul si veselia voastra. Drum bun, suflete!” - sunt doar câteva din mesajele postate pe Facebook. 

 Sursa foto: Facebook/Simona Tache
 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii