Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:27 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Oana Sârbu sau Dana din „Liceeni” îşi sărbătoreşte ziua de naştere

ro

13 May, 2016 00:00 4548 Marime text


Când spui Oana Sârbu spui „Liceenii”, filmul în care a jucat alături de Ştefan Bănică Jr. Astăzi este o zi importantă pentru artistă, deoarece îşi sărbătoreşte ziua de naştere. Oana Sârbu împlineşte 48 de ani.
 
Artista este fiica lui Romulus Sârbu, unul din membrii celebrului cuplu comic-fantezist Anton și Romică de la teatrul „Constantin Tănase”. „Eu cânt de mică. Ascult multă muzică, am cântat în cor, în operete, în «West side story», musicaluri şi spectacole de circ, la Teatrul de Revistă, în emisiuni radio-tv, în turnee în ţară şi străinătate, cânt pentru diverse comunităţi... îmi place să cânt. Jocul actoricesc a fost o întâmplare. Şi n-am jucat doar în seria cu «Liceenii», ci şi în piese de teatru TV, sau în «Vulcanul Stins», alături de Adrian Pintea, în «Grădina cu Trandafiri», alături de Cristian Şofron şi Coca Andronescu...", spunea, în revista Formula As, Oana Sârbu.
 
În anul 1985, a câștigat trofeul „Steaua fără nume”, iar în 1986, „Premiul Tinereții” la Festivalul „Mamaia '86”. În prezent, susţine recitaluri live.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii