Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Premierul Dacian Cioloș Săptămâna viitoare mă voi întâlni cu firme germane care au investit deja în România

ro

28 Aug, 2016 11:58 1749 Marime text
Premierul Dacian Cioloș a anunțat că săptămâna viitoare va efectua o vizită cu profil economic în trei landuri germane, precizând că președintele Klaus Iohannis va avea o întâlnire cu cancelarul german, Angela Merkel, în perioada următoare, relatează Agerpres.

„Săptămâna viitoare voi fi din nou în Germania, de data asta în trei landuri, pentru întâlniri cu profil economic. Mă voi întâlni cu companii germane care au investit deja în România, dar și care urmează să investească. În landul Bavaria, în Baden-Wurttemberg și în Nord Westfalia. Deci, relația noastră cu Germania continuă în mod dinamic, nu doar la nivel politic, ci și economic”, a precizat premierul, pentru Radio România Actualități.

Cioloș a adăugat că, în perioada următoare, președintele Klaus Iohannis va avea o întâlnire cu cancelarul german Angela Merkel, informația fiind dată în contextul în care România, alături de alte state est-europene, dorește să reprezinte o parte mai importantă a procesului de pregătire decizională, mai spune sursa precizată. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii