Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:05 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Povestea lui Bursuc, câinele eutanasiat, va fi spusă din nou! Constănțenii sunt așteptați mâine dimineață, la Biobază!

ro

01 Jun, 2015 19:04 5085 Marime text
povestea lui bursuc cainele eutanasiat va fi spusa din nou constantenii sunt asteptati maine dimineata
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Diafilaroza 05 Jun, 2015 13:19 Nu uitati ca animalele fara stapan pot transmite boli grave, cum ar fi diafilaroza (viermi localizati in diverse parti ale corpului, uneori in inima). Diafilaroza se transmite prin intepatura tantarilor si exista cazuri raportate de diafilaroza la om. O tanara de 27 de ani din Craiova a avut localizat un asemenea vierme cu o lungime de 90 mm in ochiul drept. Nu au existat complicatii, dar un vierme in ochi nu pare o perspectiva prea placuta. Poate ca ar trebui sa ne gandim de ce tarile civilizate nu permit animale pe strazi, chiar si cu pretul eutanasierii.
  • Vesa Georgeta 03 Jun, 2015 12:31 Toate aceste fapte duc la o singura rezolvare. Politia animalelor si legi bine scrise , altfel nu vom putea niciodata sa le aparam pe aceste necuvantatoare lipsite de orice putere de protectie. De unde bani ? Sunt sigura ca orice iubitor de animale ar contribui cu drag la asa ceva .Insa trebuie facut serios si ferm.
  • Vesa Georgeta 03 Jun, 2015 01:26 Inima de gheata a oamenilor nu s- a topit nici dupa masacrul de anul trecut ,in care au fost omorati fara mila mii de catei nevinovati , unii smulsi din mainile stapanilor.Rautatea oamenilor nu are margini.
  • George 02 Jun, 2015 21:37 Rușine celui ce a luat aceasta decizie.NU trebuie sa te joci de -a Atotputernicul! Nu ai dreptul. Sunt suflete ca si cele ale familiei tale. Vei vedea daca un membru al familiei se va imbolnăvii si vei fii nevoit sa opresti aparatele definitiv! Sa iei decizia cand esti implicat! O sa cântăresti situația de o mie de ori si o sa amani pana esti 100% sigur ca iei cea mai buna decizie! Rușine.
  • Mircea 01 Jun, 2015 22:54 Asta nu e instigare?