Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul de ecarisaj dintre Primăria Constanța și Felina Vet, anulat de Curtea de Apel! Federația pentru Protecţia Animalelor solicită Curții de Conturi recuperarea prejudiciului!

ro

10 Feb, 2021 00:00 3781 Marime text
  • Federația pentru Protectia Animalelor și Mediului a câștigat definitiv procesul intentat primăriei Constanța
  • Obiectul dosarului a fost contractul încheiat de SC Felina Vet SRL în mandatul lui Decebal Făgădău pentru capturarea si transportul câinilor fără stăpân, prin încălcarea legii speciale OUG155/2001
  • Contractul la care s-au adaugat şi cele două acte aditionale a fost desfiinţat definitiv de către Curtea de Apel Constanţa, prin decizia pronunțată 08.02.2021
  • Magistrații au respins ca nefondat recursul primăriei Constanța
  • Contractul a avut o valoare de 1.104.000 de lei fără TVA
  • FPAM solicită acum Curții de Conturi recuperarea prejudiciului
 
Federația pentru Protectia Animalelor și Mediului (FPAM) a câștigat definitiv  procesul intentat primăriei Constanța.
Obiectul dosarului a fost contractul încheiat de SC Felina Vet SRL, cu administrația locală, în mandatul lui Decebal Făgădău pentru capturarea si transportul câinilor fără stăpân, prin încălcarea legii speciale OUG155/2001.
 
În martie 2019, Primăria Constanţa a semnat contractul privind serviciul de capturare, transport şi predare a câinilor fără stăpân de pe domeniul public al municipiului Constanţa. Contractul nr. 42440 din 28.02.2019 a fost atribuit prin licitaţie societăţii Felina Vet SRL.
Contractul are o valoare de 1.104.000 de lei fără TVA şi o durată de 12 luni. 
 
Contractul la care s-au adaugat şi cele două acte aditionale a fost desfiinţat definitiv de către Curtea de Apel Constanţa, prin decizia pronunțată 08.02.2021.
 
''Victorie în instanță! Acum  ceva timp am facut  sesizări către  Primăria Constanța, când îi înștiințam că acest contract este ilegal.
Baricada Verde, împreună cu iubitorii de animale, au cerut sprijin FPAM ( Federația pentru Protectia Animalelor și Mediului ) pentru a demonstra în instanță ilegalitatea.
Așteptăm recuperarea banilor de către Curtea de Conturi să recupereze banii. Întrebarea care rămâne: Răspunde cineva pentru suferința animalelor ? Mulţumim şi SC Felina Vet pentru "munca patriotică" efectuată în folosul comunităţii din Constanţa", au declarat reprezentanții Asociației Baricada Verde.
 
Vă reamintim, în 2019, Federaţia pentru Protecţia Animalelor şi Mediului a câştigat și pe fond la Judecătoria Constanţa anularea contractului dintre Primăria municipiului Constanţa şi SC Felina Vet SRL.
Deoarece decizia nu era definitivă şi nici executorie, Felina Vet a continuat activităţile de capturare a câinilor fără stăpân din municipiul Constanţa, până în toamna anului 2020.
 

Despre Felina Vet SRL    

 
Societatea a fost înfiinţată pe 15.04.2010 şi are sediul social în Bucureşti. Asociat unic şi administrator al firmei este Manuel Valentin Istrate. Domeniul de activitate principal vizează activităţile veterinare. Societatea are puncte de lucru în Bucureşti şi Ilfov.
 
Citește și:

Până la o decizie definitivă a magistraţilor, Felina Vet capturează câinii fără stăpân din municipiul Constanţa
 
O firmă din capitală va captura câinii fără stăpân din municipiul Constanţa (document)
 

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii