Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:53 11 08 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​A fost decisă soarta câinilor fără stăpân din Constanţa. Angajații Confort Urban vor avea și atribuții de hingheri

ro

29 Mar, 2021 00:00 2464 Marime text
  • Consilierii locali constănțeni au aprobat în cadrul ultimei ședinței de Consiliu Local completarea obiectului de activitate al Confort Urban, cu două coduri CAEN
  • Societatea Consiliului Local va prelua activitatea de ecarisaj la nivelul municipiului Constanța
  • De la începutul acestui an, dintr-o dispoziție de primar,  câinii fără stăpân nu au mai fost capturați de pe străzile din municipiul Constanţa
  • Primăria Municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism necesar municipalității pentru amenajarea unui nou adăpost pentru câinii fără stăpân

Consilierii locali constănțeni au aprobat în cadrul ultimei ședinței de Consiliu Local completarea obiectului de activitate al Confort Urban, cu două coduri CAEN.
Proiectul de hotărâre a vizat completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 359/1996, privind aprobarea statutului societății comerciale de interes local cu răspundere limitată Confort Urban Constanța, vezi secțiunea “documente”.
Prin această completare a codului CAEN, societatea Consiliului Local va prelua activitatea de ecarisaj la nivelul municipiului Constanța.
Decizia este absolut necesară, dat fiind faptul că de la începutul acestui an, dintr-o dispoziție de primar, câinii fără stăpân nu au mai fost capturați de pe străzile din municipiul Constanţa.
Între timp, în municipiu a fost derulată o acțiunea de sterilizare a căţeilor de rasă comună, în parteneriat cu un ONG-ul Animal Society care desfășoară activități în acest domeniu.
În plus, în luna februarie a.c., Primăria Municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism necesar municipalității pentru amenajarea unui nou adăpost pentru câinii fără stăpân.
 
Prin Certificatul de Urbanism nr. 620 din data de 17 februarie 2021, Primăria Constanța dorește amenajarea unui adăpost fără câini fără stăpân, faza DALI, inclusive PAC, Proiect Tehnic, DDE+CS, studii. Valabiltiatea documentului este de 12 luni.
 
Adăpostul urmează să fie preluat tot de Confort Urban.

Citește și:

Animal Society va face sterilizarea. Primăria Constanța, contract de capturare, și predare a câinilor fără stăpân în situații de urgență

Viceprimarul Municipiului Constanța, Ionuț Rusu „Problema câinilor fără stăpân nu va mai fi ignorată “
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii