Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii au identificat un bărbat urmărit internațional

ro

02 Dec, 2015 19:07 1238 Marime text
 
Polițiștii din Buzău au identificat un bărbat urmărit internațional de autoritățile judiciare din Italia pentru săvârșirea infracțiunii de omor deosebit de grav. Acesta a fost arestat preventiv, în vederea predării către autorităților italiene.
 
La sfârșitul lunii noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, în urma activităților specifice desfășurate, au depistat, pe raza municipiului Buzău, un bărbat urmărit internațional pentru comiterea infracțiunii de omor deosebit de grav, faptă fiind comisă în Italia.
 
Pe numele tânărului, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Glodeanu Siliștea, județul Buzău, autoritățile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor deosebit de grav.
 
Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și ulterior magistraților Curții de Apel Ploiești, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.
 
Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Buzău, până la definitivarea procedurilor întreprinse în vederea predării către autoritățile italiene.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii