Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plecaţi în Bulgaria? E în vigoare un cod galben de polei pentru 11 districte

ro

14 Jan, 2017 15:52 1722 Marime text
Imagini pentru mae aniMinisterul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Bulgariei că Institutul Național de Meteorologie și Hidrologie din Bulgaria a emis un cod galben de polei pentru ziua de 14 ianuarie pentru încă trei districte, Stara Zagora, Plovdiv și Pazardgik.
 
În aceste zone, până la prânz va ploua, iar ploaia combinată cu temperaturile negative de la sol va favoriza pe alocuri formarea de polei. După amiază, ploaia rece se va transforma temporar în zăpadă.
 
Rămâne în vigoare și codul galben de polei transmis anterior pentru districtele Vidin, Montana, Vrața, Plevna, Loveci, Sofia, Pernik și Kyustendil.
 
Cetățenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al Ambasadei României la Sofia +359 2 9733510, apelurile fiind redirecționate către Centrul de Contact și Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanență.
 
De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de urgență al misiunii diplomatice a României la Sofia: +359 879 440 758.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii