Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:02 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii domiciliare în judeţul Constanţa! Este vizată o reţea de prostituţie!

ro

16 Aug, 2012 13:09 2532 Marime text
perchezitii_-_politie_mascati___.jpg

La această oră sunt în curs de desfăşurare 8 percheziţii la domiciliile mai multor persoane suspectate de practicarea prostituţiei şi proxenetismului.

Acţiunea a fost organizată de ofiţerii Compartimentului Moravuri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, care au beneficiat de sprijinul Poliţiei Municipiului Constanţa, SIPI, al luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale şi al jandarmilor din cadrul IJJ.

Şase dintre acestea se desfăşoară în Palazu Mare, iar 2 pe raza municipiului Mangalia.

UPDATE 1:

Potrivit unor surse, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au ridicat de la Mangalia o femeie şi va fi adusă la Constanţa pentru audieri. Din câte se pare, numele femeii ar aparea şi într-un rechizitoriu al procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Structura Centrală. DIICOT mai arata că femeia a fost trimisă în judecătă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup de criminalitate organizată, trafic de persoane şi trafic de minori (toate în formă continuată) şi respectiv a infracţiunii de proxenetism.

UPDATE 2:

Potrivit unor surse, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa ar fi luat în colimator şi doi bărbaţi din Palazu Mare.

UPDATE 3: 

Potrivit unor surse, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa ar urma să fie încătuşate trei persoane.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii