Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbat suspectat că își ajuta soția să se prostitueze! Suspectul, arestat preventiv pentru proxenetism

ro

18 Oct, 2023 17:16 1548 Marime text
La data de 18.10.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța a propus judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18.10.2023 şi până la data de 16.11.2023 inclusiv, a inculpatului T.D.I., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism, în formă continuată, prev. de art. 213 alin. 1 din C. Pen., cu aplic. art. 35 alin. 1 din C. Pen.
            
Potrivit procurorilor, începând din luna octombrie 2021 şi până în prezent, inculpatul a determinat și înlesnit practicarea prostituției de către soția sa, prin postarea de anunțuri referitoare la prestarea de servicii sexuale pe diverse site-uri, efectuarea de plăți pentru promovarea anunţurilor, precum şi prin însoțirea ei pe timpul deplasărilor către diferiți clienți.

De asemenea s-a reţinut că inculpatul a obţinut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituției de către soţia sa şi că a exercitat un control asupra câștigurilor realizate.

„La data de 18.10.2023 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea procurorului de caz, dispunând luarea măsurii arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 18.10.2023 şi până la data de 16.11.2023 inclusiv, faţă de inculpatul T.D.I.
Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatorului, activități care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție“ - au mai precizat reprezentanții Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Citește și: 

Șocant! Un pompier și un polițist, acuzați de act sexual cu un minor. Victimele, trei fetițe de 12 și 13 ani
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii