Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:49 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Pentru domnul Cheloo” Solistul trupei Paraziţii ţinea drogurile în cutii de vitamine

ro

31 Mar, 2016 21:15 3422 Marime text
 
Cheloo, solistul trupei Paraziţii, ţinea canabisul în cutii metalice, flacoane de plastic de vitamine, dar şi într-un plic pe care era notat „Pentru domnul Cheloo”.
 
La percheziţiile făcute la domicliul lui Ion Cătălin Ştefan, cunoscut cu numele de scenă Cheloo, s-au găsit: o cutie metalică, de formă cilindrică de culoare albă, cu inscripţia „Tivoli", în care se afla o pungă din plastic ce conţinea canabis, un recipient din plastic inscripţionat „Optisana Calcium + Vitamin D3", o tabacheră din plastic, de culoare neagră, cu inscripţia „Al Capone Sweets Filter", în care se afla o ţigaretă confecţionată artizanal, un recipient din plastic, de culoare albă, cu etichetă galbenă, inscripţionată „Supradyn", un recipient din plastic, de culoare albă, inscripţionat „Walmark Zinc formula forte", o pipă metalică, conform unor surse judiciare citate de news.ro.
 
Reamintim că, ieri, procurorii DIICOT Ploieşti au realizat zece percheziţii în Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ialomiţa, inclusiv la locuinţa cântăreţului Cheloo, într-un dosar privind infracţiuni de trafic de droguri. Cheloo a fost plasat sub control judiciar aseară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii