Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine se alătură juriului iUmor. „Nu voi juriza dur”

ro

23 Mar, 2022 16:10 1610 Marime text
Juriu iUmor, Sursa foto: Facebook/ iUmorActrița Carmen Tănase continuă șirul juraților-surpriză ai celui de-al doisprezecelea sezon iUmor, și în această duminică, de la 20.00, va analiza alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo numerele concurenților de pe scena umorului.


Actrița Carmen Tănase continuă șirul juraților-surpriză ai celui de-al doisprezecelea sezon iUmor, și în această duminică, de la 20.00, va analiza alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo numerele concurenților de pe scena umorului.


Ce spune Carmen Tănase despre provocarea de a deveni jurat iUmor
 

„Acum am ocazia să îmi îndeplinesc una dintre dorințele profesionale: să fac parte dintr-un juriu. Vreau să mă simt bine și mi-ar plăcea să văd numere cât mai haioase, care să mă facă să râd natural. Nu voi juriza dur, pentru că în general am o abordare prietenoasă și consider că munca din spatele numărului merită punctată.

 Orice om care urcă pe scena iUmor face un efort să aibă un număr cât mai bun, iar asta va reprezenta deja un punct la nota finală”, a spus cea de-a patra jurată iUmor din această duminică.



Surprizele de care va avea parte noua membră a juriului, numerele prezente pe scenă, dar și botezul roast-ului pot fi urmărite în cea mai nouă ediție iUmor, duminică, de la 20.00.


Sursa: a1.ro 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii