Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:40 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Operaţiunile cu substanţe şi deşeuri periculoase, verificate de poliţişti

ro

17 Aug, 2016 14:49 1855 Marime text
Poliţiştii specializaţi în arme, explozivi şi substanţe periculoase, au întocmit dosar penal unui bărbat din Chirnogi, în urma desfăşurării unei acţiuni pe linia prevenirii şi verificării operaţiunilor cu substanţe şi deşeuri periculoase.

Ieri, oamenii legii au executat o acţiune pentru prevenirea, identificarea  şi sancţionarea faptelor de natură penală sau constavenţională la regimul substanţelor şi deşeurilor periculoase.
 
Echipele de control au efectuat verificări la agenţii economici care deţin, produc sau efectuează operaţiuni cu substanţe şi deşeuri chimice periculoase.  A fost identificată o societate comercială din judeţul Călăraşi care deţinea în depozit 930 litri produs pentru protecția plantelor cu termenul de valabilitate expirat, acesta devenind deșeu periculos. Substanțele identificate au o valoare aproximativă  de 28.000 lei. Întreaga cantitate de deşeuri depistată de poliţişti urmează a fi neutralizată printr-o firmă specializată.
 
 Pe numele directorul societăţii poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea măsurilor de eliminare totală a substanţelor şi preparatelor periculoase, care au devenit deşeuri.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii