Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE3-O mașină s-a răsturnat la Popasul Cișmea (galerie foto+video)

ro

09 May, 2016 11:22 3779 Marime text
În urmă cu câteva minute, o maşină s-a răsturnat la Popasul Cişmea. Un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa se îndreaptă spre locul accidentului. 

Vom reveni cu informații


UPDATE 3, ora 15.06:
 

Potrivit Serviciului Rutier Constanţa, astăzi în jurul orelor 11.08, un bărbat în vârstă de 77 ani a condus un autoturism, pe DN 2A în afara localităţii Constanţa, banda nr. 1, dinspre Constanţa către Ovidiu şi ajungând la Km 201+192m, din cauza neatenţiei în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei către dreapta, a intrat pe acostament, după care se duce către stânga, a traversat sensul opus de mers şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.
 
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui şoferului şi a unei femei de 72 ani, pasageră în autoturism.
 

UPDATE 2, ora 12.01:

În urma acestui accident, doi pacienți au ajuns la spital. Unul, în vârstă de 78 de ani, a suferit un traumatism cranian minor, iar al doilea, în vârstă de 70 de ani, un traumatism toracic. Medicii spun că ambii erau stabili și conștienți. 


UPDATE 1, ora 11.23:

 

Din primele informaţii, există două persoane care au suferit o traumă minoră, după cum spun medicii de la Ambulanţă, ajunşi la faţa locului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii