Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:39 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie urmărită internaţional, reţinută de poliţiştii din Constanţa

ro

11 Dec, 2015 11:53 1688 Marime text
Poliţiştii din Constanţa, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, au depistat o femeie, urmărită internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, faptă comisă în Germania.

La data de  9 decembrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au depistat o femeie, de 43 de ani, din judeţul Constanţa, pe numele căreia autorităţile din Duisburg - Germania au emis un mandat european de arestare.

Persoana în cauză a fost condamnată la executarea unei pedepse privative de libertate, de 2 ani şi 6 luni de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, faptă comisă pe teritoriul Germania.

Pentru depistarea celei în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE al Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională din cadrul Poliţiei Române.

Femeia a fost prezentată magistraţilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, care au dispus măsura reţinerii, urmând a se îndeplini procedurile de predare către autorităţile din Germania.

Sursa foto: ziare.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii