Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O femeie a fost reclamată pentru că a postat pe Facebook poza unei mașini de poliție parcată în loc nepermis

ro

23 Jun, 2015 21:14 1041 Marime text
O femeie care a postat pe contul ei de Facebook fotografia unui automobil al Gărzii Naționale Republicane (GNR) din Portugalia parcat într-un loc în care era interzis acest lucru va fi reclamată în justiție, a anunțat această instituție, după ce poza a devenit rapid virală pe internet, transmite EFE. Ceea ce a deranjat, probabil a fost faptul că imaginea vehiculului parcat necorespunzător a fost redistribuită de 15.000 de persoane în numai câteva ore de la afișarea ei, a informat presa portugheză.
Femeia, care a fost amendată cu 30 de euro pentru că parcase în aceeași zonă, rezervată pentru aprovizionarea unui bar, a susținut că agenții care au sancționat-o, și pe care i-a calificat drept ”corupți”, și-ar fi lăsat automobilul în același loc și apoi ar fi intrat în unitatea de alimentație publică pentru a lua micul dejun.
Replica Gărzii Naționale Republicane a sosit pe aceeași rețea socială, anunțând că va fi depusă o plângere ”la autoritatea competentă” contra femeii care a adus atingere ”bunului renume al agenților implicați și al instituției”. Totodată, mesajul precizează că agenții nu intraseră în bar pentru a mânca, ci pentru a identifica un șofer care, deși nu avea dreptul, parcase pe spațiul rezervat persoanelor cu handicap.

Fotografia are scop ilustrativ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii