Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O cunoscută televiziune din România îşi schimbă numele în Happy Channel

ro

07 Mar, 2016 22:24 2656 Marime text
 
Postul Euforia TV, televiziunea din portofoliul Antena Group, şi-a schimbat numele, odată cu relansarea din martie. Cu Ruxandra Ion consultant pe zona de conținut, Euforia TV se va numi Happy Channel.
 
Cum ziceam, postul de televiziune se va numi Happy Channel, modificările fiind făcute atât la nivel vizual, cât şi în structura de conţinut a canalului. Happy Channel se adresează în principal segmentului feminin din zona comercială (femei din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani), dar şi întregii familii şi se poziţionează în zona televiziunilor militante, o abordare nouă pe piaţă media din România.
 

„Happy Channel este un nume cu care am fost asociată acum ceva vreme. Drepturile de marca au fost însă cesionate către Antena Group şi mă bucur să spun că Happy Channel este acum exact rezultatul pe care eu mi-l doream: un canal de televiziune dedicat femeilor, dar şi familiei, un post care, contrar trend-ului de tabloidizare, ocoleşte această zona şi vorbeşte despre valori, despre puterea de a lupta, despre poveşti frumoase şi despre dreptul fiecăreia dintre noi de a-şi găsi fericirea!În strategia de dezvoltare a canalului pentru anii ce urmează există şi dezvoltarea unui serial românesc”, a spus Ruxandra Ion, consilier de conţinut pentru Happy Channel, potrivit paginademedia.ro.
 

Sursa foto: Facebook.com 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii