Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu mi-a cazut rangul” Victor Ponta a stat la coada pentru a intra in pestera Sfantului Andrei

ro

30 Nov, 2013 17:04 2718 Marime text
Premierul Victor Ponta a participat, sambata, la slujba religioasa de la Manastirea "Sfantul Andrei" din judetul Constanta, apoi a stat la coada pentru a intra in pestera si a se ruga, el spunand ulterior: "Nu mi-a cazut rangul. Daca timpul imi permite stau la coada, daca nu, nu ma duc in fata".
noaptea_la_sf_andrei_1.jpg
Victor Ponta a ajuns sambata, in jurul orei 11.30, la Manastirea "Pestera Sfantului Apostol Andrei" din comuna constanteana Ion Corvin, acesta fiind insotit de vicepremierul Gabriel Oprea si de seful Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu, transmite Mediafax. 
Premierul a asistat la Sfanta Liturghie oficiata de un sobor de preoti in frunte cu Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie.
Dupa terminarea slujbei, in jurul orei 13.00, Ponta a vrut sa viziteze pestera Sfantului Andrei si s-a asezat la coada deja formata de zeci de credinciosi. Dupa aproximativ un sfert de ora, premierul a intrat in pestera, unde s-a rugat.
El a mentionat ca de la Manastirea "Pestera Sfantului Apostol Andrei" va pleca la Bucuresti, pentru a se asigura ca toate pregatirile pentru Ziua Nationala sunt "in regula".
sursa: hotnews.ro



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii