Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, după eliminare „Nu este sfârșitul lumii''

ro

27 May, 2015 20:15 1660 Marime text
 
„Nu este sfârșitul lumii'', a declarat Simona Halep, finalistă anul trecut și cap de serie nr. 3 anul acesta, după ce a fost eliminată de croata Mirjana Lucic-Baroni (7-5, 6-1), în turul 2 la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Șlem al anului, potrivit Agerpres.

„Ea a jucat bine, a lovit foarte puternic mingea încă din debutul meciului. Eu nu mi-am putut face jocul meu. A fost mai bună decât mine și merita să câștige. Îi doresc mult noroc în continuare. Nu am simțit jocul, nu aveam senzațiile bune. Am vrut probabil să lovesc prea tare și asta nu convine stilului meu. Trebuia să simt, să creez jocul. Nu am putut întoarce situația. Am făcut tot ce am putut să fac. Nu puteam da mai mult. Nu eram pregătită să joc pe zgură. Trebuie să accept acest lucru și să trecem mai departe. Nu este sfârșitul lumii'', a declarat Simona Halep.

„Continui să învăț. Nu este simplu să gestionezi o astfel de situație, dar nu am o așteptare specială când încep un turneu. Vreau doar să joc. Se întâmplă să pierzi în primul sau al doilea tur. Voi analiza ce s-a întâmplat, însă mă simt bine. Nu simt o emoție deosebită. Am mai puțină presiune acum decât înaintea meciului. Este un punct bun pentru că m-am relaxat, pot chiar să zâmbesc. Nu mai am ce să fac la Paris, am pierdut totul'', a adăugat jucătoarea româncă, citată de L'Equipe.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii