Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Ne rugăm pentru tine!" Tânăra care s-ar fi aruncat de pe podul de la Cernavodă este de negăsit. Mama fetei a transmis un mesaj emoţionant

ro

13 Nov, 2017 11:24 7768 Marime text
T.Z, fata de doar 17 ani care s-ar fi aruncat de pe podul feroviar din Cernavodă nu a fost găsită nici până la această oră. Potrivit ISU Dobrogea, operațiunile de căutare au fost reluate în această dimineaţă.

Alarma a fost dată ieri la Cernavodă după ce tânăra care se presupune că s-ar fi aruncat de pe podul feroviar ar fi trimis un filmuleț unei prietene. Aceasta ar fi alertat familia fetei iar tatăl ei a plecat în căutarea tinerei. Pe podul feroviar ar fi găsit rucsacul tinerei și a cerut ajutorul oamenilor legii.

Mama fetei refuză să creadă că fiica ei a recurs la un asemenea gest extrem și a postat pe Facebook un video în care îi cere fetei să se întoarcă acasă. Postarea a fost distribuită în scurt timp de sute de persoane.

Prietenii şi apropiaţii fetei au lăsat zeci de mesaje în care se roagă ca fata să fie teafără şi nevătămată.

Citeşte şi: UPDATE. Alertă Ambulanţa solicitată la Cernavodă. O tânără s-ar fi aruncat de pe pod

Disperată, mama tinerei care ar fi sărit de pe podul feroviar de la Cernavodă a postat un mesaj pe Facebook. Ce transmite femeia (video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii