Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:38 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moș Crăciun vine la Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu pentru 300 de copii din centrele de plasament

ro

18 Dec, 2014 16:32 2258 Marime text
Pentru al treilea an consecutiv Moș Crăciun va veni pentru 300 de copii din centrele de plasament din Constanța la Baza Militară Mihail Kogălniceanu. Acțiunea va avea loc marți, 23 decembrie, și este organizată de Asociaţia United Hands România, în parteneriat cu militarii americani de la Black Sea Rotational Force şi cu Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa.
Vor participa 300 de copii din centrele de plasament Delfinul, Antonio, Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă - CPCRU, Ovidiu, Micul Rotterdam, dar şi unor fundaţii şi organizaţii non-profit din Dobrogea (Fundaţia Nightingales, Asociaţia Fair Play, Fundaţia Giovanni Bosco, Project Rescue România, Asociaţia Charity East Casa Giulia). „Începând cu ora 10.30 voluntarii United Hands le-au pregătit fel şi fel de jocuri în spiritul sărbătorilor de iarnă, avem un brad pe care îl vom împodobi special pentru ei şi multe alte surprize. Le mulţumim şi în acest an sponsorilor noştri, fără de care evenimentul nu ar fi fost posibil. De asemenea, Direcţia Judeţeană de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa ne-a sprijinit cu asigurarea transportului din Constanţa până la baza militară din Mihail Kogălniceanu”, a declarat Mihaela Buzilă, organizator al evenimentului din partea Asociaţiei United Hands România.
Potrivit unui comunicat de presă transmis de Renee Crossman, vice-preşedinte, „voluntarii asociaţiei s-au pregătit cum au ştiut mai bine, pentru a le readuce copiilor zâmbetul pe buze, de Crăciun”. „În ultimii 14 ani, Asociaţia United Hands România s-a evidenţiat în rândul organizaţiilor non-guvernamentale din zona Dobrogei, misiunea acesteia fiind de a oferi sprijin umanitar şi asistenţă socială în mediul rural, dar şi de a veni în ajutorul copiilor mai puţin favorizaţi, aparţinând centrelor de plasament din Constanţa. În prezent, reprezentanţii asociaţiei coordonează activităţile a 12 centre din oraş şi din împrejurimi, care au fost incluse în programe, alături de voluntari”, se mai arată în comunicat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii