Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moarte ciudată de ziua femeii. O asistentă ar fi decedat din cauza pastilelor de slăbit

ro

09 Mar, 2016 11:35 1931 Marime text
O asistentă medicală a decedat, în secția ATI a spitalului din Bârlad, din cauze care, deocamdată, sunt neclare, scrie în ediția de astăzi estnews.ro.
 
Medicii bârlădeni au suspicionat că femeia ar fi fost bolnavă de gripă porcină, iar surse din familie spun că, de fapt ar fi vorba de niște complicații apărute ca urmare a faptului că ar fi luat pastile de slăbit.
Paula Stângă, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Bârlad, a decedat chiar pe 8 Martie la Spitalul de urgență ”Elena Beldiman” din localitate. Femeia fusese internată pe 3 martie la Secția de pneumoftiziologie, însă pe 5 martie, din cauza stării foarte grave, a fost transferată în Secția ATI (Anestezie Terapie Intensivă). În ciuda eforturilor medicilor bârlădeni, starea femeii s-a înrăutățit de la o zi la alta, pentru ca în final să intre în comă, iar marți dimineață a decedat. În două rânduri, femeia a intrat în stop respirator, a fost resuscitată, însă, în cele din urmă, a murit.
Deocamdată, medicii bârlădeni nu se pot pronunța cu privire la cauzele ce au provocat decesul bietei femei. La un moment dat, medicii au suspicionat că s-ar fi îmbolnăvit de gripă porcină. Însă, până acum, această ipoteză nu a putut fi confirmată. La examinarea cu computerul tomograf, femeii i s-a descoperit o embolie grăsoasă.
Sursa text: estnews.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii