Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:59 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Motoc „Voiculescu mă înjura şi-mi cerea să modific sondajele”

ro

04 Jun, 2013 11:57 2020 Marime text
Unul dintre partenerii de afaceri ai lui Dan Voiculescu a decis saptamana trecuta sa rupa tacerea, dupa ce Reporter Virtual a aflat de conflictul sau cu patronul grupului Intact. Mihai Motoc este asociat cu Camelia Voiculescu si cu Mirel Palada in firma de sondaje CCSB, unde el are 18%. Motoc a fondat firma in 2006, apoi a condus-o in calitate de administrator si director general pana-n ianuarie 2012. Detalii in interviul exclusiv.
Reporter Virtual: Spuneati ca aveti dovezi pentru a sustine ca Dan Voiculescu va solicita sa modificati sondajele. Care sunt?
Mihai Motoc: Eu nu sunt Dan Voiculescu sa am inregistrarea convorbirilor, dar exista martori care au asistat la astfel de discutii. Atat direct, cat si la telefon. In general, convorbirile erau telefonice si de fata erau asociatul meu (n.r. Mirel Palada) sau alte persoane, iar discutia a fost auzita.
In ce sens dorea sa modifice sondajele?
Sa pun in plus pentru partidul sau si in minus pentru PDL si Traian Basescu. E vorba de modificari semnificative.
Si l-ati ascultat?
Nu, niciodata n-am modificat nimic. Incercam sa-i explic ca scopul unui sondaj de opinie publica nu este  manipularea opiniei publice, ci masurarea ei. Nu este vorba de denigrarea unui competitor politic.
Cum reactiona?
De cele mai multe ori cu un limbaj violent sau evaziv. Se facea ca intelege alta. Ma injura. Agresiv.
Sursa: reportervirtual.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii