Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micuţa Daria Peltea, din Medgidia, şi-a revăzut sora, după cinci ani (video)

ro

01 Apr, 2016 00:08 4816 Marime text
Copiii românilor sunt extraordinari, de asta s-a convins din nou, dacă mai era nevoie, juraţii emisiunii „Next Star”, Alina Eremia, Pepe, Dorian Popa şi CRBL.
 
În această seară, a avut loc o nouă ediţie a emisiunii prezentate de Dan Negru. Printre micuţii care au venit în fața juraților și a publicului s-a numărat şi Daria Peltea, o fetiţă de 12 ani, din Medgidia.
 
Daria i-a impresionat pe juraţi cu talentul ei, micuţa interpretând melodia „My Kind of Love”, însă adevărata surpriză a venit imediat după momentul ei artistic, când a revăzut-o, după cinci ani, pe sora ei, prezentă în platoul emisiunii.

Micuţa Daria s-a calificat în finala serii, însă ulterior nu a trecut mai departe. Cei patru juraţi i-au oferit notele 8, 8, 8 şi 9.
 
 

Daria a cântat „My Kind of Love”, dar adevărata surpriză a venit imediat după! :D Revedere emoționantă la Next Star! http://goo.gl/uruiQcDacă vrei să o vezi în finală trimite SMS la 1272 cu textul "DARIA" (0,60 Euro, TVA inclus)! Mâine la Neatza cu Razvan si Dani afli dacă e finalistă!

Posted by Next Star on Thursday, March 31, 2016
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii