Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea de-a şasea ediţie „Next Star”, câștigată de Melani Şerban din Brașov

ro

22 Jul, 2018 11:04 2342 Marime text
Melani Şerban, o frumoasă domnişoară în vârstă de 11 ani din Braşov a câştigat aseară cea de-a şasea ediţie a show-ului “Next Star” de la Antena 1, calificându-se direct în marea finalã a celui de-al nouãlea sezon.

Tot direct în marea finalã, cu ajutorul Golder Star-ului acordat de Lidia ajunge şi Mihai Dobre, un puşti de 8 ani care i-a uimit pe juraţi cu abilitãţile sale de a jongla cu cifre. Fără să studieze înmulţirea la şcoală, Mihai a făcut calcule cu numere de până la şase cifre cu o uşurinţă incredibilă. Ba mai mult, a reuşit să facă o adunare cu 30 de numere, în timp ce recita o poezie. „Nu sunt prea multe de spus, sunt şocată!”, i-a spus Lidia, completând: „Asta numesc eu un moment demn de Golden Star”.
 
Melani şi-a asigurat locul în marea finalã prin vocea sa minunată, momentul său ridicându-i în picioare pe cei trei juraţi. „E senzaţională! M-a luat cu plâns!”, i-a spus Pepe, iar Lidia a completat: „Sunt voci în faţa cărora mă fac foarte mică, ai reuşit să mă faci din nou foarte mică! Ce vibrato, ce înalte, ce susţinere. Cum s-a jucat cu emisiile…”.
 
A fost o seară spectaculoasă, plină de emoție, sâmbătă, la “Next Star”, în care copii talentați din toată țara au venit să arate lumii întregi ce știu ei mai bine să facă. Muzicã bunã, un moment excepţional de acrobaţie, desen pe apã, dans tradiţional ucrainean, umor, o demonstraţie la calul cu mânere sau un moment muzical emoţionant, din care nu a lipsit toaca, toate și-au găsit locul pe scena celui mai îndrăgit talent-show pentru copii. Invitaţii speciali ai serii au fost marele naist Nicolae Voiculeţ, care a acompaniat-o pe micuţa Alexandra, când aceasta a bãtut toaca pe scena „Next Star” şi gimnastul Marian Drãgulescu, alături de David Puicea la demonstraţia la calul cu mânere. Concurenții l-au avut și de această dată alături, în culise, pe Șerban Copoț, co-prezentatorul emisiunii, care le-a aflat poveștile și i-a încurajat înainte să apară în fața juraților și le-a aflat primele impresii, imediat ce au coborât de pe scenă.
 
Cine sunt următorii copii talentați care vor urca pe scena show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 28 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru.
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii