Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre - „Medicii români m-au burduşit cu antibiotice, în Germania mi s-a spus că nu am nimic”

ro

03 Feb, 2014 17:44 1585 Marime text
Primarul Constanței, Radu Mazăre, susţine că medicii români l-au „burduşit" cu antibiotice o lună şi jumătate, suspectându-l de o infecţie la prostată, fapt pentru care i-au interzis să mai facă sport. Edilul şef i-a consultat ulterior pe medicii din Germania. Aceştia din urmă i i-au spus că nu are nimic, starea sa generală fiind una bună.
„Medicii români mi-au spus că am nu știu ce infecție prostatică și m-au burdușit cu antibiotice o lună și jumătate. Ultimul mi-a zis «îți dau niște antibiotice, dar nu poți să mai faci sport că îți rupi încheieturile». M-am urcat în avion, m-am dus în Germania. Știţi ce mi-a zis neamțul? «Bea apă și du-te acasă!». «Dar, doctore, în România, medicamente...». «Bea apă și du-te acasă că nu ai nimic!», a afirmat Radu Mazăre, astăzi, la finalul ședinței Consiliului Local Municipal Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MARIN 03 Feb, 2014 19:05 DE CE NU AI RAMAS IN GERMANYA SA TE TRATEZI , CHIAR NU-TI DUCEAM DORUL NICI TIE SI NICI LUI NICUSOR? MEDICII DIN ROMANAIA AU FACUT TOT CE AU PUTUT OMENESTE