Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mamaia, prezentă la Festivalul de Film de la Cannes

ro

19 May, 2014 16:53 1829 Marime text
FashionTV România duce România și Mamaia la Cannes.

Și anul acesta, FashionTV va fi producător al unora dintre cele mai exclusiviste evenimente și petreceri desfășurate în perioada festivalului, se arată într-un comunicat de presă.

Potrivit aceluiași document mediatic, echipa FashionTV România se află deja la Cannes, unde sunt pregătite în cele mai mici detalii spectacolele de săptămâna aceasta, la care sunt invitați celebrități și profesioniști din cinematografie și showbiz. „România și în special stațiunea Mamaia vor beneficia, prin intermediul FashionTV România, de o vizibilitate extraordinară, evenimentele urmând să aibă loc chiar în vecinătatea covorului roșu oficial al festivalului”, dau asigurări organizatorii. 

Experiența VIP oferită de FashionTV include Falcon Man FashionTV Party, în seara de 21 mai, dedicată noii mega-producții FashionTV Films în care apar și modelele FashionTV. Filmul „Falcon Man, Wings of Desire” îi are cap de afiș pe Gerard Depardieu, Omar Sharif, Jean Claude Van Damme și Maria Mogsolova.

Vor fi premiate cele mai importante cluburi din lume

În 22 mai, la FashionTV Clubbing Awards, FashionTV va premia cele mai importante cluburi din lume, iar în aceeași seară va avea loc finala concursului internațional FashionTV Model Awards, cu concurente din peste 30 de țări, inclusiv România.

Cele mai frumoase românce selectate în cadrul Caravanei FashionTV sunt prezente deja la Cannes pentru a demonstra că România este o destinație turistică ce merită vizitată. Modelele FashionTV România vor participa și la alte party-uri exclusive de la festival, organizate în cluburi selecte, cu DJ renumiți, potrivit comunicatului de presă.

Anja J și-a filmat cea mai recentă piesă pe litoralul românesc

MC al evenimentelor FashionTV de la Cannes va fi Anja J, vocea oficială a FashionTV, DJ, model și solistă. Artista s-a aflat pe litoralul românesc de 1 Mai, la petrecerea de deschidere a Fashion Summer Festival 2014 și a profitat de vizita în România pentru a filma în Mamaia noul său clip la piesa Trillionaire alături de modelele FashionTV. Clipul include imagini din Paris, Saint Tropez, Miami și Mamaia și va fi promovat în curând de FashionTV.

Precizăm că cea de-a 67-a ediție a Festivalului de Film de la Cannes a debutat în data de 14 mai și urmează să se încheie pe 25 mai.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii