Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mama Larei Şaban Fiica mea a fost împuşcată în cap de asasini kurzi

ro

29 May, 2013 22:35 1866 Marime text
Mama Larei Şaban, Elvie Ghibaldan, s-a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă organizată la Bucureşti, "sigură" că fiica ei a fost împuşcată în cap de nişte asasini kurzi, şi nu a fost ucisă de fiul său, condamnat de magistraţii constănţeni la închisoare pe viaţă în acest caz.
Mama victimei a mai spus că are deplină încredere în fiul ei, care i-a povestit că este nevinovat şi că procurorii şi magistraţii au refuzat să-l asculte atunci când a încercat să aducă probe în favoarea lui.
Femeia a povestit că, înainte cu două zile ca fiica ei să dispară, aceasta i-ar fi transmis că se simte urmărită şi că ar fi văzut mai mulţi bărbaţi înalţi şi închişi la culoare, care păreau a fi kurzi şi pe care i-a văzut de mai multe ori în preajma ei.
Elvie Ghibaldan a mai spus că este sigură de faptul că Lara Şaban a fost împuşcată în cap de ucigaşi, şi nu a fost lovită în cap de fratele ei, aşa cum au spus anchetatorii.
În acest sens, mama tinerei ucise a afirmat că este necesar ca trupul fetei sale să fie deshumat, pentru a se putea dovedi că moartea a survenit prin împuşcare.
"Vreau să dezgropăm fata, ca să dovedim că a fost împuşcată, pentru că am încredere în fiul meu, care spune că nu este el ucigaşul", a spus mama Larei Şaban.
La rândul său, avocatul lui Gilberto Ghiunal Şaban - fratele Larei Şaban -, a spus că va cere strămutarea apelului la o altă curte din ţară decât cea de la Constanţa, pentru că, din punctul său de vedere, clientul lui nu a avut parte de un proces echitabil.
În acelaşi timp, apărătorul fratelui victimei a spus că, la apel, va cere inclusiv reluarea testului poligraf pe care, în faza de cercetare penală, clientul său l-a picat, considerând că, la momentul respectiv, rezultatul testului a fost influenţat de starea de stres a acestuia.
Avocatul a mai spus că fapta pe care Ghiunal Şaban este acuzat nu are niciun mobil şi a lăsat să se înţeleagă că alte persoane ar fi avut interes să o ucidă pe Lara Şaban, "mai ales că este şi un copil la mijloc, al cărui tată este un bărbat influent din Turcia".
Acesta a mai adăugat că, pentru aflarea adevărului, ar fi trebuit audiat şi tatăl fetiţei Larei Şaban, însă acest lucru nu s-a făcut, cu toate că, într-o primă fază, procurorii români au încercat acest lucru.
Sursa: mediafax.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii