Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptători de la Acţiuni Speciale Constanţa, implicaţi într-un incident neplăcut

ro

14 Jul, 2013 11:38 5001 Marime text
Mai mulţi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au fost implicaţi, în această dimineaţă, într-un incident neplăcut. Aflaţi pe plajă, în zona inspectoratului, pentru antrenament, luptătorii au fost abordaţi de câţiva cetăţeni care aparent consumaseră băuturi alcoolice. Angajaţii Serviciului pentru Acţiuni Speciale ar fi fost ameninţaţi, înjuraţi şi agresaţi, motiv pentru care au ripostat. Dosarul se află pe masa procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

Grupul de civili era alcătuit din opt persoane, iar cel al luptătorilor din şapte. În maşina civililor, unul dintre luptători a văzut o sabie şi un telescop. Un tânăr s-a ales cu buza spartă iar altul cu răni în zona arcadei stângi.

Din câte se pare, totul ar fi început de la o fată care s-ar fi uitat după poliţiştii care se antrenau. Deranjaţi, prietenii tinerei au încercat să-i determine pe cei de la Acţiuni Speciale să nu mai treacă prin zona în care se afla tânăra. Pentru mai multă convingere, tinerii petrecăreţi au etalat sabia şi telescopul metalic.

Comisarul-şef Tudorel Dogaru, şeful Serviciului pentru Acţiuni Speciale, spune că subalternii săi erau îmbrăcaţi în civil (sport) şi efectuau un antrenament programat. Şeful SAS mai declară că o parte dintre cei care au pornit scandalul au fugit cu ajutorul unei maşini.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Ramo 08 Aug, 2013 21:44 foarte bine au facut baietii de la Sias prea multa prostie.toti se cred "smecheri".respectele mele!
  • cristi 19 Jul, 2013 11:20 bravo SAS! la gunoi cu ``smecherii``!mai rau le trebuia...
  • Constanta 15 Jul, 2013 10:36 Bravo, vrem curatenie in oras !
  • anti USL, PDL, ARD, UDMR, PNL si alte partide de alienati... 14 Jul, 2013 23:11 asa, asa... bataie ca la fasule! ciocu mic voi astia de la irealitatea si tv-urihaioase
  • Catalin 14 Jul, 2013 22:06 Ce bine le-au facut...Pacat ca nu i-au prins pe toti smecherasii atunci, ca sa le bage pe gat sabia si telescopul!!!Bravo SIAS!
  • Securistu| 14 Jul, 2013 20:51 Foarte bine au facut,trebuia sa le dea mai rau,lumea e satula de ``smecherii`` astia,care nu se suporta si trebuie sa isi dea talente. Foarte bine SAS!