Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luminiţa Nicuţ, candidatul PDL la primăria Bărăganu „Cineva mi-a blocat telefoanele personale"

ro

15 Apr, 2011 20:53 2153 Marime text

Candidatul PDL la primăria Bărăganu, Luminiţa Nicuţ, a trecut prin momente neplăcute, fiind exclusă de Judecătoria Mangalia din lupta pentru fotoliul de primar.

Însă, Tribunalul Constanţa a admis recursul formulat şi, Nicuţ a reintrat în luptă. Femeia povesteşte că ieri i-au fost blocate cele două telefoane personale de către o persoană care a sunat la companiile de telefonie mobilă, s-a prezentat ca fiind Costel Constantinescu şi, deţinând datele sale personale, a reuşit să îi blocheze abonamentele. „Am sunat la Vodafone şi la Cosmote şi le-am explicat situaţia. Oricum, persoana care s-a prezentat ca fiind Costel Constantinescu îmi ştia datele personale, CNP-ul, adresa, tot. Aceste date nu putea fi obţinute decât din primărie. De acum, în campania electorală, mă aştept la orice şi sunt pregătită pentru orice", a declarat luminiţa Nicuţ, candidatul PDL la primăria Bărăganu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • laur 16 Apr, 2011 20:55 Mai, Luminita , chiar asa draga, datele tale puteau fi obtinute de oricine , ca datele tale nu "putea" fi obtinute de pe strada, nu???? Eeeee , mai Lumi,ia mai pune tu mana pe saracuta gramatica , nu de alta dar cum iti turuie gura la promisiuni vei face , alte gafe si mai mari!! RUSINICA!!!!!