Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Victorie în deplasare

ro

05 Sep, 2014 21:03 1336 Marime text
CSU Neptun Constanța a bifat primul succes din această stagiune. La Tg. Mureș, elevele antrenorilor Ion Crăciun și Florin Cazan au câștigat cu scorul de 30 - 22 ,disputa cu nou promovata Mureșul. Duminică, 7 septembrie, de la ora 12,00 la Constanța, CSU Neptun va juca cu Corona Brașov.
Victorie clară, reușită de handbalistele de la CSU Neptun Constanța în etapa a II-a, din Liga Națională. La Tg. Mureș, în partida cu Mureșul, formație promovată în această vară, dobrogencele au condus în permanență și s-au impus cu scorul de 30 - 22, după ce la pauză conduceau cu 21-10.
Apărarea a fost punctul forte al echipei pregătite de antrenorii Ion Crăciun și Florin Cazan. Cele mai eficiente jucătoare din tabăra dobrogeană au fost Andreea Enescu, 8 goluri și Mădălina Toma, cu 7 reușite.
În formația constănțeană au debutat și două jucătore de doar 17 ani, portarul Andra Sandu și interul dreapta Bianca Căldare. Cele două sunt jucătoare formate la CSS Constanța.
În urma acestui rezultat, CSU Neptun se află pe locul 5, cu 3 puncte, după două etape.
În aceeași rundă s-a consemnat și o surpriză, HCM Roman a cedat pe propriu teren în fața oltencelor de la SCM Craiova, scor 18 - 22.
În etapa a III-a, CSU Neptun va disputa primul meci din acest sezon, pe teren propriu. Duminică 7 septembrie, de la ora 12:00, dobrogencele  vor întâlni vicecampioana Corona Brașov. Meciul va fi condus de o brigadă din Buzău, alcătuită din Ionuț Velișca și Constantin Vlad, iar observator va fi Valerica Dincă, din Capitală.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii