Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Medgidia, se depun dosarele pentru locuințele ANL

ro

07 Jan, 2015 11:28 2190 Marime text
Odată cu venirea noului an, se reia procedura de analizare a solicitărilor de locuințe tip ANL la Medgidia. Potrivit unui comunicat al Compartimentului de Relaţii Publice şi Presă al instituţiei, solicitanții care au depus deja cerere scrisă până la data de 31 decembrie sunt așteptați să depună dosarele completate cu documentele necesare, în vederea analizării și întocmirii punctajului. Totodată, s-a stabilit programul după care se definitivează lista de priorități pe anul 2015. Mai exact, data de 31 ianuarie este termenul până la care se depun de către solicitanţi dosarele completate cu documentele necesare, în vederea analizării şi întocmirii punctajului. Dosarele se depun la C.I.C. (Centrul de Informare Cetățeni) din curtea interioară a Primăriei Municipiului Medgidia, astfel: - de luni până joi, între orele 08.00 - 16.00 și  vineri între orele 8.00 - 12.00.

În prima săptămână a lunii februarie, comisia specializată va analiza dosarele și va întocmi punctajul. În data de 06 februarie, se va afișa lista de priorități pentru anul 2015. Cei care doresc să depună contestații, o pot face până pe data de 13 februarie. La final, în data de 19 februarie se va afișa lista definitivă de priorități, urmând ca aceasta să fie supusă spre aprobare în prima ședință a Consiliului Local Municipal.

În același timp, solicitanţii înscrişi în lista de priorităţi din anul 2014 care nu au beneficiat de repartizarea unei locuinţe pot primi repartiţii în anii următori, în limita fondului disponibil în fiecare an şi în noua ordine de prioritate stabilită. Pentru a fi incluși  în lista din anul 2015, aceştia au obligaţia de a actualiza sau, după caz, de a reconfirma printr-o declaraţie notarială toate înscrisurile existente în dosarul depus în anul 2014.
Lista cuprinzând documentele necesare pentru întocmirea dosarului precum și criteriile de acces la locuinţă şi criteriile de stabilire a punctajului, astfel cum au fost avizate de M.D.R.T. sunt afișate la C.I.C. din curtea interioară a Primăriei Municipiului Medgidia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii