Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Kovesi susține, mâine, interviul pentru reînvestirea în funcția de procuror-șef al DNA

ro

27 Mar, 2016 16:13 903 Marime text
 
Mâine, Laura Codruța Kovesi, şefa Direcției Naționale Anticorupție (DNA), va susține la Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii interviul pentru un nou mandat la conducerea DNA. Acesta trebuia să se desfăşoare pe 24 martie, însă a fost amânat la solicitarea ministrului Justiției.
 
Printre prioritățile cuprinse în proiectul de management al șefului DNA pentru un nou mandat se numără investigarea cazurilor de corupție la nivel înalt, recuperarea prejudiciilor și confiscarea extinsă. De asemenea, în cazul obținerii unui nou mandat, îşi propune să respingă în continuare orice acțiune care vizează intimidarea sau discreditarea procurorilor.
 
Kovesi afirmă că principala vulnerabilitate și, în același timp, marea provocare pentru DNA este creșterea continuă a volumului de activitate, printre soluțiile identificate numărându-se suplimentarea numărului de posturi de procurori și o prioritizare a dosarelor. În acelaşi timp, Kovesi susține că este necesară dezvoltarea Serviciului tehnic al DNA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii