Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Procurorul-şef european, Laura Codruţa Kovesi, vizită în Chișinău

ro

29 Jun, 2022 12:08 1150 Marime text
Sursă foto: Facebook/ Laura Codruţa Kovesi
  • Cu ocazia acestei vizite la Chişinău, Laura Codruţa Kovesi urmează să aibă o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai autorităţilor moldovene.

Procurorul-şef european, Laura Codruţa Kovesi, va efectua o vizită oficială în Republica Moldova în perioada 11-14 iulie, a comunicat miercuri Delegaţia Uniunii Europene la Chişinău, notează Agerpres.

Cu ocazia acestei vizite la Chişinău, Laura Codruţa Kovesi urmează să aibă o serie de întrevederi cu reprezentanţi ai autorităţilor moldovene.

Șefa Parchetului European va avea întrevederi inclusiv cu preşedintele Maia Sandu, precum şi cu şeful legislativului Igor Grosu.

Preşedintele Maia Sandu, care s-a întâlnit în ianuarie 2021 la Bruxelles cu Laura Codruţa Kovesi, afirma cu acea ocazie că vrea să colaboreze cu instituţia europeană pentru a impulsiona reformele din sistemul justiţiei al republicii.

Parchetul European (EPPO) şi-a început activitatea la 1 iunie 2021, fiind responsabil cu anchetarea şi urmărirea penală a infracţiunilor care afectează bugetul Uniunii Europene. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii